9 Mayıs 2024 - Perşembe


01-04 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen “18. Uluslararası Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi” ve “1. Uluslararası Hemşirelik Hizmetlerinde, Hasta Güvenliği Kongresi”ne katıldık.

Ana temaları “Dünya’da ve Türkiye’de Sağlıkta kalite, Hasta güvenliği ve Risk yönetimi için Akreditasyon, Klinik Liderlik, Kalite Maliyetleri ve Kalitenin Finansal Boyutu” ve “Değişen Akımlar ve Hasta Güvenliğinin Geleceği” olan kongrelerde ortak konferanslar düzenlendi. AKGÜN Yöneticimiz «Sağlıkta Kalitenin Geleceği, Sağlıkta Yapay Zeka, Sağlık Hizmetlerinde Dönüşüm, Yenilik ve Değişim Yönetimi» konferansında konuşmacı olarak yer aldı. Konferansta bilgisayar destekli tanı sistemlerinin öneminden bahsedilerek AKGÜN Yapay Zeka Ürünlerimiz ve AKGÜN Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemimiz vurgulandı.

AKGÜN Yapay Zeka Ürünleri ile Sağlıkta Dijital Dönüşüm

Birçok uluslararası kurum temsilcisi ve sağlık profesyonellerinin katıldığı etkinlikte katılımcıların standımıza ilgisi yoğundu. Standımızda AKGÜN HBYS, iVital, X-Eye Mammo, X-Eye Toraks, ARNAV, PACS, LBYS, RBYS, EBYS ürünlerimizi sunduk.

Erken Teşhis Çözümlerimiz ile Kanserle Mücadelede Yanınızdayız!

A’den Z’ye dijital hastane çözümleri sunan AKGÜN, yapay zeka ürünleri ile kanserle mücadelede de bir adım önde. AKGÜN olarak X-Eye Mammo Meme Kanseri Karar Destek Sistemi ve X-Eye Toraks Akciğer Görüntülerinde Bilgisayar Destekli Tanı Sistemi ile erken kanser tanısında dijital devrim gerçekleştirdik.