6 Haziran 2024 - Perşembe


30-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen “15. Türk Tıp Bilişimi Kongresine” Sponsor olarak katıldık.

Yapay zeka ve dijital sağlıkta etik kurallar, sağlıkta yapay zeka uygulamaları, tıbbi görüntüleme, biyoinformatik, tıp bilişimi eğitimi gibi güncel ve önemli başlıklarda, konunun uzmanlarının katılımlarıyla panel, konferans ve bilimsel bildirilerin sunumları yer aldı.  Ana teması “Sağlıkta Yapay Zeka ve Büyük Dil Modelleri” olan kongrede tıp bilişiminin en güncel konularında eğitimler düzenlendi.

Sağlık Hizmetlerinde Yeni Nesil Uygulamalar AKGÜN’de…

AKGÜN HBYS, iVital Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi, X-Eye Mammo Meme Kanseri Karar Destek Sistemi, X-Eye Toraks Akciğer Görüntülerinde Bilgisayar Destekli Tanı Sistemi, X-Eye RibOut Kemik Baskılama Sistemi, Personel/Demirbaş Lokasyon Takip Sistemi ürünlerimizi sunduğumuz standımıza sağlık profesyonellerinin ilgisi yoğundu.

AKGÜN Yapay Zeka Uygulamaları ile Geleceğe Işık Tutuyoruz!
AKGÜN yapay zeka teknolojisi kullanarak geliştirdiği erken teşhis ve önleyici sağlık çözümleri ile birçok ilke imza atmıştır. İleri sağlık teknolojileri ve akıllı sağlık uygulamaları ile uçtan uca hizmet vermektedir.