27 Nisan 2019 - Cumartesi


Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneği tarafından İstanbul Koç Üniversitesi Hastanesi’nde 20-22 Nisan 2019 tarihleri arasında “25. Ulusal Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Kongresi” düzenlendi.

Kongrenin Dijital Konferans Oturum Sponsoru olan AKGÜN Yazılım, “İnovatif Çözümlerini” anlattığı kongrede, “Hastane Yoğun Bakım Ünitelerindeki Dijital Dönüşüm” süreçlerini içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, AKGÜN Yazılım tarafından geliştirilen “AKGÜN iVital Yoğun Bakım Bilgi Sisteminin” yoğun bakım kliniklerinin dijitalleşmesine sunduğu katkı üzerinde duruldu. AKGÜN iVital ile birlikte yoğun bakım kliniklerinde üretilen bütün verilerin kağıt ortamından dijital ortama taşındığı, yoğun bakım kliniklerinde yer alan cihazlar tarafından üretilen verilerin ise yapılan entegrasyon ile etkin bir şekilde kayıt altına alındığı belirtildi. AKGÜN İ-Vital’in üstün teknolojik altyapısı ve üzerinde barındırdığı güvenli web, mobil teknolojiler ile doktorların zaman ve mekandan bağımsız olarak dünyanın herhangi bir lokasyonundan güvenli bir şekilde yoğun bakım hastalarının tedavi sürecini takip ederek yönetebileceği vurgulandı. Aynı zamanda Türkiye’de tek olan AKGÜN iVital Yoğun Bakım Bilgi Sistemi’nin, Yozgat Şehir Hastanesi’nde elde edilen HIMSS EMRAM STAGE 7 sertifikasyonunun alınmasında olmazsa olmaz kriterlerden biri olduğu anlatıldı.

2 gün süren kongre boyunca katılımcılar AKGÜN Yazılım standına yoğun ilgi gösterdi. Standımızı ziyaret eden katılımcılara firmamız ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.