20 Ekim 2012 - Cumartesi


AKGÜN 4. Uluslararası Sağlık Kurultayı SAYED 2012 organizasyonuna Altın Sponsor olarak katılmış, tecrübeli personeli ve ürün yenilikleri ile ‘’Hazırız’’ mesajını tüm katılımcılarla paylaşmıştır.

Karar Destek Sistemleri, Mobil Teknolojiler, Web HBYS deki yenilik ve gelişmeleri standındaki yoğun ilgi ile katılımcılara sunmuştur. İkram evinde sunduğu canlı müzik dinletisi ile de sunum aralarında katılımcıların hoş vakit geçirmelerini sağlamıştır.
19 Ekim Cuma günü AKGÜN tarafından yapılmış olan Workshop ve çekiliş ile sürpriz hediyeler şanslı katılımcılarla buluşmuştur.
AKGÜN’ün sponsor olduğu ve katılımcı sayısı olarak yüksek bu önemli kongrede AKGÜN Sağlık Sektöründeki Çözümlerini şık ve fonksiyonel yeni standında tüm katılımcılarla paylaşmış ve büyük ilgi görmüştür.

Kongrede konuşmasını gerçekleştiren AKGÜN Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın  Temel AKGÜN, Hastane ve KHB için Karar Sürecinde Etkili Bilgiye Erişim ve İnovasyon başlıklarına değinmiş; bu süreçler için AKGÜN çözümlerinden bahsetmiştir.