30 Eylül 2012 - Pazar


Mobil uygulamalar ve özellikle Acil Çağrı ve Hasta Takip Sistemi (Medisaver) ürünü büyük ilgi görmüştür.

18. Azerbaycan Uluslararası Sağlık Fuarı; BIHE 2012, 27-29 Eylül tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlendi. BIHE Fuarında AKGÜN Yazılım yeni ürünlerini, web-tabanlı ve mobil çözümlerini sağlık profesyonelleriyle paylaştı. Azerbaycan Sağlık Bakan Yardımcısı Elsevar AĞAYEV ve T.C. Bakü Büyükelçiliği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Mustafa GÜR, AKGÜN Yazılım standını ziyaret etti.

Türkiye’deki hastanelere sunulan her teknolojiyi ve Türk ürünlerini yurtdışında da başarıyla temsil eden AKGÜN, fuarda ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmüştür.
Azerbaycan, bilgi sistemlerine devlet politikası olarak büyük önem vermektedir. Herkesin ortak ihtiyacı olan sağlık konusu, Azerbaycan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılanmaya gitmektedir. Standımızı ziyaret eden Sayın Elsevar AĞAYEV, AKGÜN’ ün Azerbaycan Sağlık Bilişimindeki başarısını takdir ederek bu başarıların devamını dilemiştir. Standımızda kendisine, hasta başı uygulamaları, elektronik kalem ve Ar-Ge ürünleri tanıtımı yapılmıştır.