2 Nisan 2024 - Salı


Açılışı 28 Mart 2024’te gerçekleşen Kütahya Şehir Hastanesinde A’den Z’ye ileri teknolojik hastane çözümlerimiz ile hizmet sunmaktayız.

180 bin m² kapalı alanı olan Kütahya Şehir Hastanesi, 510 yatak kapasitesine sahiptir. Ayrıca Yoncalı Termal Merkezindeki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde 100 yatak yer almaktadır. Hastane 122 poliklinik, müştemilatıyla birlikte 180 oda, 79 yoğun bakım yatağı ve 20 ameliyathane ile hizmet vermektedir.

Kütahya Şehir Hastanesinde AKGÜN Akıllı Sağlık Çözümleri

Kütahya, modern ve nitelikli sağlık hizmetlerinde yeni bir döneme girdi. Tam donanımlı Kütahya Şehir Hastanesi, tıbbi cihazların test süreçlerinin başarıyla tamamlanmasının ardından hastaları kabul etmeye başladı.

Kütahya Şehir Hastanesinde uçtan uca çalışan hastane çözümleri, AKGÜN tarafından üretilmiş ve başarıyla kullanılmaktadır.

AKGÜN ile Sağlıkta Dijital Dönüşüm

AKGÜN sağladığı çözümlerle dijital hastaneye geçiş sürecine öncülük etmektedir. İleri bilişim teknolojileri ile dijital hastane modeli geliştiren AKGÜN, akıllı bina teknolojisiyle tüm sistemlerde entegrasyon sağlamaktadır. Hastanelerin iş süreçlerinin elektronik ortama aktarılması, hasta hizmet kalitesinin arttırılması, kaynakların optimum bir şekilde kullanılması ve iş sürekliliğin sağlanması için AKGÜN ileri kurumsal kaynak planlama çözüm ve donanım altyapıları kullanılmaktadır.

AKGÜN Dijital Sağlık Çözümleri;

·         Hastalara kaliteli ve sağlıklı hizmet sunulmasını,

·         İş süreçlerinin optimize ve otomatize edilmesini,

·         Hastanelerin malzeme ve insan kaynağının en ideal biçimde kullanabilmesini,

·         Veri girişi için harcanan sürenin azaltılmasını,

·         Hasta verisine hızlı erişimin sağlanmasını,

·         Hasta ve sağlık personeli arasında etkili iletişim kurulabilmesini,

·         Hastaların sağlık durumlarındaki değişikliklerin anlık olarak görüntülenmesini,

·         Kablosuz teknolojiler sayesinde ekipmanların kolay kullanımını,

·         RFID teknolojiler sayesinde ilaç yönetimindeki hataların azalmasını sağlamaktır.