29 Kasım 2023 - Çarşamba


22-24 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen “HIMSS Eurasia 23 Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarına” platin sponsor olarak katıldık.

HIMSS Eurasia 23, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın destek ve himayeleri başta olmak üzere üniversitelerin ve özel hastanelerin iş birliği ve bölge ülkelerinin sağlık otoritelerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte sağlık bilişim firmaları ile kamu, özel sektör profesyonelleri ve akademisyenler bir araya geldi. Dijital hastane, e-sağlık, sağlıkta akıllı sistemler ve teknolojiler, inovasyona dayalı yeni teknolojiler, yapay zeka ve ileri uygulamalarının sergilendiği HIMSS Eurasia çok sayıda misafiri ağırladı.

HIMSS Eurasia 23 AKGÜN Sponsorluğu ile Gerçekleşti

Başta T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ ve T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe YILMAZ olmak üzere, birçok ülkenin sağlık yöneticileri ve çok sayıda sağlık profesyoneli standımızı ziyaret etti. Etkinlik kapsamında çok sayıda B2B görüşmeleri de yapıldı.

İleri Sağlık Teknolojileri ve Akıllı Sağlık Uygulamalarımız ile HIMSS Eurasia’daydık
Dijital hastane çözümlerimiz, Tele Sağlık, Tele Radyoloji, Akıllı Sağlık Uygulamalarımız, AKGÜN X-Eye Mammo, X-Eye Toraks Yapay Zeka Ürünlerimiz, i-Vital Yoğun Bakım Sistemimiz, Tele – DGT
Doğrudan Gözetimli Tedavi, ARNAV Indoor Navigasyon, RFID Personel/Demirbaş Lokasyon Takip Sistemlerimiz ve daha fazlası standımızda ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Panellerde AKGÜN Fırtınası!

Yapay Zeka ve ileri teknolojik uygulamaları ile geleceğe yön veren AKGÜN, etkinliğin 3 gününde de panellerde konuşmacı olarak yer aldı.

Genel Müdürümüz Hakan KARATAŞ etkinliğin birinci günü "Sağlık Hizmetlerinde Yeni Nesil Teknolojiler ve Dijital Uygulamalar'' konulu panelde panelistti.

Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Ahmet Hamdi ATALAY etkinliğin ikinci günü ''Sürdürülebilir Sistemlerin Kurulumunda Yapay Zeka Teknolojilerinin Kullanımı ve Yakın Gelecekte Bizi Bekleyen Fırsatlar ve Tehditler'' konulu panelde yer aldı.

Etkinliğin üçüncü günü düzenlenen odak grup panelinde ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz “Yapay Zeka Devrimi Yeni Başladı” konulu sunum yaptı. Aynı panelde Genel Müdürümüz ise “Hasta Merkezli Bakım Modellerin Anahtar Özellikleri ve Teknolojik Örnekler” konusunu sundu.