17 Haziran 2019 - Pazartesi


AKGÜN Yazılım, 11-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Helsinki Finlandiya’da gerçekleştirilen HIMSS Health 2.0 Europe 2019 Konferansına katıldı.

Avrupa’nın en etkili dijital sağlık konferansının ana teması, sağlık ve bakım hizmetleri, yaş alma, veri, yapay zeka ve inovasyon konularıydı. HIMSS Health 2.0 Europe 2019 Konferansında; Avrupa, Ortadoğu ve ABD kıtasından 3.000’in üzerinde dijital sağlık endüstrisinden tüketici sağlığı, hasta bakımı, dijital sağlık teknolojileri, büyük veri ve analitiği, yapay zeka çözümleri, inovatif teknoloji vb. alanlarda faaliyet gösteren şirketler ve sağlık paydaşları bir araya geldi.

Konferansa stant açarak katılım yapan tek Türk firması AKGÜN Yazılım oldu. 

Standımızda, uçtan uca vermiş olduğumuz yazılım çözümlerimiz ile HIMSS Stage 7 akreditasyonunu alan Yozgat Şehir Hastanesindeki başarımızı ve deneyimlerimizi anlatma fırsatı bulduk. Ayrıca X-Eye: Toraks Akciğer X-Ray Görüntülerinde Bilgisayar Destekli Tanı ve X-Eye: Mammo Meme Kanseri Karar Destek Sistemi gibi önemli AKGÜN Dijital Hastane Çözümlerimizi ve Yapay Zeka ürünlerimizi de katılımcılara anlattık.

AKGÜN Yazılım uygulamaları kullanan “Seviye 7 Tam Dijital Hastane” olarak tescil edilen 2018 yeni kriterlerine göre Avrupa’nın ilk ve tek hastanesi, Türkiye’nin de ilk şehir hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesinin tanıtımı yapıldı. IT Çözümlerimizle Ülkemizi uluslararası arenada temsil etmekten ve Ülkemize bilişim faaliyetleri alanında katma değer kazandırmaktan gurur duyuyoruz.