22 Haziran 2022 - Çarşamba


17 Haziran 2022 tarihinde Kazakistan’ın Nur-Sultan şehrinde Expo Kongre Merkezinde ‘’Deni Sau Ult’’ (Sağlıklı Ulus) Ulusal Tıp Zirvesi düzenlendi.

Sponsor olduğumuz etkinlikte Kazakistan'ın dört bir yanından sağlık sektörünün en iyi temsilcileri ödüllendirildi. Altyn Shipager Cumhuriyetçi Yarışmasının galiplerine, yeni yaşamı ve uzun ömürlülüğü simgeleyen “altın defne dallı” kristal ödülleri verildi.

AKGÜN Çözümleri Kullanan Kazakistan Sağlık Kurumlarına Ödül

2022 Yılı Altyn Shipager Ödüllerinin sahiplerini bulduğu etkinlikte AKGÜN Hastane Yönetim Sistemlerini kullanan sağlık kurumları ödüle layık görüldü.

Bu kapsamda;

  • 2 Nolu Şehir Hastanesi Başhekimimiz Yılın Yöneticisi
  • 2 No'lu Şehir Hastanesi, Yılın En İyi Şehir Hastanesi
  • Servis-69 Viamedis Kokshetau Hastanesi Yılın En İyi Poliklinik Hastanesi

ödüllerini aldılar.

Firmamıza ilginin yoğun olduğu etkinlikte, tele radyoloji ve yapay zeka ürünlerimiz standımızda ziyaretçilere sunuldu.

Sağlığa Dijital Dokunuş

AKGÜN, gelişmiş Ar-Ge birimi sayesinde daima öncü çözümleri ile bütüncül dijital dönüşüm hizmetleri sağlamaktadır. Dijital hastaneye geçiş sürecinin öncülüğünü ulusal ve uluslararası alanlarda yapan AKGÜN, 400’den fazla kamu kurum ve kuruluşunda dünya standartlarında eş zamanlı hizmet sunmaktadır.

Değer Katan ve İşinizi Kolaylaştırıcı Çözümler AKGÜN’de

Yaşamın en büyük zenginlik olduğuna inanan AKGÜN, daha sağlıklı bir gelecek için durmadan üretmektedir. Geliştirdiğimiz her ürün ve teknolojide önceliğimiz tüm insanlığın hayatına değer katmaktır. İnsanlığa karşı duyduğumuz sorumluluk duygusu ve değerlerimizden aldığımız güç ile geleceğin yapay zeka teknolojilerine ulusal ve uluslararasında yön veriyoruz!  

AKGÜN dijital sağlık çözümleri ile tedavi süreçlerine ve hastane yönetimine değerli dokunuşlar yapabilirsiniz.