24 Mart 2022 - Perşembe


14-18 Mart 2022 tarihleri arasında Orlando/Amerika’da düzenlenen HIMSS22 Global Konferans ve Fuarına katıldık. Sağlık dünyasının en prestijli etkinliklerinden olan HIMSS Global’de ileri teknolojik ve inovatif çözümlerimiz ile devler arenasında ülkemizi temsil ettik.

Etkinliğe Firmamızdan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Temel AKGÜN, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sn. Ahmet Hamdi ATALAY ve beraberindeki ilgili ekibimiz katıldı.

AKGÜN Bir Fuara Daha Damgasını Vurdu

Etkinlikte öncü çözümlerimiz sağlık endüstrisinin değerli üyelerinin takdirini kazandı. Standımız ve ürünlerimiz sağlık bilişimi sektöründen ulusal ve uluslararası uzman ve profesyonellerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Etkinlikte ayrıca standımızı T.C. Sağlık Bakan Yardımcımız Sn. Şuayip BİRİNCİ ve ekibi ziyaret ettiler.

AKGÜN Dijital Sağlık Çözümleri İlgi Odağı Oldu

Standımızda Hastane Bilgi Yönetim Sistemi, X-Eye Mammo Meme Kanseri Karar Destek Sistemi, X-Eye Toraks Akciğer Görüntülerinde Bilgisayar Destekli Tanı Sistemi, X-Eye RibOut Kemik Baskılama Sistemi, X-Eye Covid Karar Destek Sistemi, iVital Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi, MobileANKA Mobil Uygulama Sistemi, Klinik Biyokimya Sürecinde Karar Destek Sistemi (BioBOT), Tele-Radyoloji ürün ve çözümlerimiz sunuldu.

Birçok B2B görüşmelerinin gerçekleştiği standımızda ayrıca Turnkey Solutions sunum alanımızda uçtan uca anahtar teslim dijital hastane çözümlerimiz anlatıldı.
 

AKGÜN’ün öncü ürün ve çözümleri ile
çağı yakalamakla kalmayın,
çağın ötesindeki fırsatları yakalayarak
geleceğinizi bugünden şekillendirmeye başlayın!
 

AKGÜN, geliştirdiği ürün ve sistemlerle sağlık hizmetlerindeki hızı ve kaliteyi artırırken ülkemiz adına sağlıklı bir geleceğin adımlarını da atmaktadır.  İleri bilişim teknolojileri ile dijital hastane modeli geliştiren AKGÜN, akıllı bina teknolojisiyle tüm sistemlerde entegrasyon sağlamaktadır.

Kanserle Savaşta AKGÜN Erken Teşhis Sistemleri ile Yanınızda

Yapay zeka ile entegre ederek geliştirdiği erken teşhis ve önleyici sağlık ürünleri ile AKGÜN, insan hayatına değer katmakta. AKGÜN Teknoloji meme ve akciğer kanserlerinin erken teşhisini sağlayan X-Eye Mammo ve X-Eye Toraksı geliştirerek ilkleri gerçekleştirmiştir.

Ayrıca yine yapay zeka tekniklerini kullanarak radyolog ve hekimlerin Covid-19 hastalığını tespiti için geliştirilen AKGÜN X-Eye Covid Karar Destek Sistemi ve iVital Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi ürünleri de özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde ilgi odağı olan ürünlerimizdir.