10 Mayıs 2013 - Cuma


AKGÜN, 8-9 Mayıs 2013 tarihlerinde, Ankara Marriott Otel’de gerçekleştirilen Sağlıkta Kamu Özel Ortaklığı Kongresi’ne katılarak Standında değerli katılımcılarla buluştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katılım sağladığı kongrede, sağlık alanında hayata geçirilmeye çalışılan projeler noktasında hiçbir engele teslim olmayacaklarını söyleyerek, “Şehir hastaneleri şehirlerin marka değerlerini de yükseltecek” dedi.

Hükümet olarak projelerin hayata geçirilmesi noktasında hiçbir engele teslim olmayacaklarını belirten Müezzinoğlu, “İstiyoruz ki ülkemiz kazansın, istiyoruz ki dünyaya örnek projeleri, dünyanın daha önce örneklediğinin ötesindeki projeleri biz Türkiye olarak başaralım” dedi. Kamu özel ortaklığı konusuna Başbakan Erdoğan’ın da önem verdiğini belirten Müezzinoğlu, Bakan olduktan sonra ilk 10 gün içinde gece 12’den sonra Başbakan Erdoğan’ın iki defa kendisini arayarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldığını da salondaki dinleyicilerle paylaştı.

Şehir hastaneleri konusuna da değinen ve “Şehir hastaneleri şehirlerin marka değerlerini de yükseltecek” diyen Bakan Müezzinoğlu, “Türkiye bölgesinde sağlıkta söz sahibi olabilecekse ki, bunu artık başarabilme noktasında kendisini ispatladı ama marka olabilmesi adına kat etmesi gereken mesafeler olduğuna inanıyorum” diye konuştu.