8 Nisan 2019 - Pazartesi


Expomed Eurasia Fuarı, 28-30 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Expomed Eurasia, medikal endüstrisini her sene aynı çatı altında bir araya getirerek, yüzlerce yerli ve yabancı medikal firmaya ev sahipliği yapmaktadır. Bu yıl 26’ncısı gerçekleştirilen fuarda 44 ülkeden, 950’nin üzerinde yerli ve yabancı firma ürünlerini sergiledi. 90 ülkeden 6.500’ün üzerinde uluslararası ve Türkiye genelinde 33.000’in üzerinde ziyaretçi ile birlikte toplam 40.000’in üzerinde sektör profesyoneli tarafından ziyaret edilen etkinlik, on binleri buluşturarak ulusal, bölgesel ve uluslararası şirketler için önemli bir işbirliği platformu oldu.

Sağlık sektöründeki en yeni teknolojilerin, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergilendiği fuarda, AKGÜN Yazılım olarak X-Eye: Mammo, X-Eye: Toraks, i-Vital, PACS, HBYS ürünlerimizle yer aldık. Standımıza ilginin yoğun olduğu etkinlikte, şirket temsilcilerimiz sağlık profesyonellerine sağlık alanındaki çözümlerimiz ile ilgili bilgi verdi.

SAYED’in öncülüğünde Sağlık Bakanlığı yetkililerinin katılımı ile Karadeniz Toplantı Salonu’nda, Şehir Hastaneleri konulu konferans verildi. Bu kapsamda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Temel AKGÜN tarafından sunum gerçekleştirildi. Sayın AKGÜN sunumda; şehir hastanelerinin uçtan uca dijitalleştirilmesi, HIMSS EMRAM Stage 7 başarımızı ve AKGÜN olarak gerçekleştirdiğimiz X-Eye: Mammo Meme Kanseri Karar Destek Sistemi, X-Eye: Toraks Akciğer Görüntülerinde Bilgisayar Destekli Tanı Sistemi ve i-Vital Yoğun Bakım Sistemi gibi AR-GE ürünlerimizin sağladığı büyük faydaları anlattı.