18 Şubat 2013 - Pazartesi


Türkiye’de bulunan bütün sağlık yöneticileri “Sağlıkta Yeniden Yapılanmanın Erken Dönem Değerlendirilmesi’ konulu SAYED sempozyumunda bir araya geldi. Sempozyum 15-17 Şubat 2013 tarihlerinde Kızılcahamam Asya Termal Otel’de gerçekleşmiştir. Açılış konuşmalarını SAYED Başkanı Prof. Dr. Nurullah Zengin, Sağlık, Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Sağlık Bakanı Uzman Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun yaptığı etkinlikte, Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ve birçok sağlık profesyoneli yer aldı. Sempozyuma Akgün Gümüş sponsor olarak destek verdi.

AKGÜN , Karar Destek Sistemleri, Mobil Teknolojiler, Web HBYS deki yenilik ve gelişmeleri standındaki yoğun ilgi ile katılımcılara sunmuştur.

Sn. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’ nun atanmasının ardından katıldığı ilk kongrede, AKGÜN Yönetim Kurulu Başkanı Temel AKGÜN kendisini tebrik etmiştir ve stand ziyaretinde şirketimizin CMMI belgesine sahip bir AR-GE merkezi olarak Uluslararası başarılarından bahsetmiştir.