23 Ağustos 2023 - Çarşamba


16-17 Ağustos 2023 tarihlerinde Semerkant / Özbekistan’da gerçekleşen UZMEDICA Medikal Sağlık Forumuna katıldık.

Orta Asya'nın en büyük sağlık fuarı olan etkinlik Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi, Özbekistan ve Türkiye Sağlık Forumu ile Özbek-Türk Sağlık Haftasını kapsamaktadır. İlgi çekici panel, çalıştay ve eğitim oturumlarının düzenlendiği UZMEDICA, bölgenin dört bir yanından sağlık bakanları, sağlık yöneticileri, sektör temsilcileri ile sağlık profesyonellerine ev sahipliği yaptı.

AKGÜN Dijital Kurum Çözümleri İlgi Odağı Oldu!

UZMEDICA Medikal Sağlık Forumunda standımıza ilgi büyüktü. Başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA, Özbekistan Sağlık Bakanı Sn. Amrillo INOYATOV, Azerbaycan Sağlık Bakanı Teymur MUSAYEV ve etkinliğe katılan diğer ülke Sağlık Bakanları, T.C. Semerkant Başkonsolosu Salih CANER ile birçok sağlık profesyoneli standımızı ziyaret etti.

Standımızda AKGÜN HBYS, PACS, LBYS, RBYS, Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemimiz, Yapay Zeka ve Dijital Hastane Çözümlerimizi sunduk.

Sağlıkta Dijitalleşme AKGÜN ile Mümkün!

AKGÜN, uluslararası standartlarda sunduğu öncü çözümleriyle dijital dönüşüm sürecinde yanınızda yer almaktadır. AKGÜN Yapay zeka çözümleri iş süreçlerinizde verimliliği artırmakta, doğru kararları daha hızlı almanıza yardımcı olmaktadır. Yaptığı atılımlar ve geliştirdiği ürünlerle ileri teknolojiyi sağlık dünyasına kazandıran AKGÜN’le yarınlar daha sağlıklı olacak!