21 Haziran 2021 - Pazartesi


1-4 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleşen 15. Uluslararası Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresine yaka kartı sponsoru olarak katıldık.

Bu yıl 15.’si düzenlen kongrede öncelikle Türkiye’de olmak üzere tüm dünyada Covid-19 salgını nedeniyle olağan üstü koşullarda sunulan sağlık hizmetlerindeki değişimler, dijitalleşme gibi yeni normalleşme ve sorunları ve bu sorunların hasta ve çalışan güvenliği üzerine etkileri ve çözüm önerileri Türkiye’den ve dünyadan katılan sağlık profesyonelleri ile birlikte ele alandı.

Yurtdışı Sağlık Bilişimi İş Geliştirme ve Satış Koordinatörümüz Sn. Gökmen KUVVET etkinlikte “ IT Teknolojilerinin Sistemdeki Rolü, Uygulamada Yenilikler, Devrim Niteliğinde Deneyimler ve E-Sağlık” konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı. Panelde Sn. KUVVET “COVİD -19 Pandemi Döneminde Karar Destek Sistemlerinin Önemi ve Sağlık Hizmetlerine Etkisi” üzerine sunum yaptı.

Ayrıca etkinlik boyunca standımızda ziyaretçilerimizi ağırladık. Standımıza ilginin yoğun olduğu kongrede alanlarında ilk olma özelliğine sahip olan AKGÜN iVital, X-Eye  Toraks, X-RibOut  Toraks ve X-Eye  Mammo ürünlerimiz ile ilgi bilgi verdik.

İnsan Sağlığı İçin Her Saniyenin Değerli Olduğu Bilinci ile Geleceğin Çözümlerini Üretiyoruz
İnsan sağlığı için her saniyenin değerli olduğunu biliyor ve bunun bilinci ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. AKGÜN Karar Destek Sistemleri ve Yapay Zeka Çözümlerimiz ile gelecek için teknoloji üretmeye devam ediyoruz.