2 Kasım 2018 - Cuma


AKGÜN YAZILIM, ORACLE OPEN WORLD’ E YAPAY ZEKA UYGULAMALARI İLE GOLD PARTNER OLARAK KATILIM SAĞLADI.

Oracle Open World Fuarı 22-25 Ekim 2018  tarihlerinde ABD’ nin San Francisco şehrinde Moscone Convention Center’ da gerçekleştirildi. Etkinliğe 450.000′ nin üzerindeki Oracle müşterisinin yer aldığı 180 farklı ülkeden, 65.000′ nin üzerinde Oracle partner firması, servis sağlayıcısı, sistem entegratörü ve son kullanıcılar katılım sağlamıştır.

Gold Partner seviyesinde Oracle İş Ortağı olan Akgün Yazılım, Fuara 4226 nolu alanda stand kurarak katılım yapmıştır. Fuarda Oracle’ ın partnerları ve sistem entegratörleriyle bir araya gelinmiş, Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya bölgelerinde hizmet veren entegratör firmalarıyla faydalı ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir. Global anlamda birçok farklı bölgeden bilişim paydaşlarının katılım yaptığı etkinlikte, özellikle geliştirmiş olduğu yapay zeka çözümleri olan; akciğer ve göğüs kanserlerinin erken teşhisinde önleyici sağlık hizmeti sunan, Bilgisayar Destekli Tanı Sistemlerini öne çıkaran AKGÜN Yazılımın standına birçok bilişim firması ve katılımcı ziyaret ederek ilgi göstermiş ve bilgi almıştır.

AKGÜN Yazılım, geliştirdiği teknolojik ve insan odaklı uygulamalarıyla birlikte sağlık bilişimi alanında global pazarlarda da öncü olmaya devam edecektir.