11 Mart 2012 - Pazar


8-10 Mart 2012 tarihlerin arasında The Green Park Pendik’te, Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve YÖK’ün destekleriyle; Bilişim İnsanları Derneği (BİDDER), Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği (SAYED), Eğitim Hastaneleri Öğretim Elemanları Derneği, Mezuniyet Tıp Eğitimi Derneği ve ilgili diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte gerçekleştirilen “Sağlık Eğitim Kongresi’ne” firmamız Destek Sponsoru olarak katılım sağlamıştır.

Kongreye Sağlık Bakanı Sayın Recep AKDAĞ, TBMM Aile, Çalışma ve Sosyal İlişkiler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sayın Cevdet ERDÖL, YÖK Başkanı Sayın Gökhan ÇETİNSAYA, Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Safa KAPICIOĞLU ve İSTANBUL İl Sağlık Müdürü Sayın İhsan DOKUCU da katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Sayın Recep AKDAĞ, Türkiye’ de son yıllarda sağlık alanında çok büyük işler gerçekleştirildiğini, Türkiye’ nin sağlık sisteminin bir model olduğunu belirtmiştir. Türkiye’ nin, bugün sağlık turizmi açısından inanılmaz potansiyel taşıyan bir ülke konumuna geldiğini, üniversitelerimizin, eğitim veren kurumlarımızın bunu mutlaka en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini ifade etmiştir.

Kongreye Destek Sponsoru olarak katılan firmamız; bilişim ve iletişim sektöründeki uluslararası yeniliklerin ve geliştirdiği Ar-Ge ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirerek katkıda bulunmuştur.