25 Şubat 2022 - Cuma


17-19 Şubat 2022 tarihlerinde on-line olarak gerçekleştirilen 6. Uluslararası Sağlıkta Bilişim ve Bilgi Güvenliği Kongresine sponsor olarak katıldık.

Ana teması “Dijital Hastaneler ve Dijital Sağlık Platformları” olan kongrede “sağlıkta bilişim teknolojileri ve dünyada bilgi güvenliği uygulamaları ve yenilikleri” tartışıldı. Misyonu bilişim teknolojileri ve dünyada bilgi güvenliği çalışmalarının, sağlık hizmetleri ekseninde yorumlanması olan kongreye birçok ulusal ve uluslararası kurum temsilcisi ve uzmanı katıldı.

Etkinlikte AKGÜN Ürün Yöneticisi Sn. Okan KALE “Sağlıkta Dijital Dönüşüm ve AKGÜN Yapay Zeka Uygulamaları” konusu kapsamında sunum gerçekleştirdi. Konuşmasında sağlıkta dijitalleşme süreci, dijitalleşmenin adımları, sağlıkta dijitalleşme kapsamında HIMSS standartları konularına yer verdi. Sunumunda “Ülkelerin sağlık sistemlerinin geleceğinde dijitalleşmenin mutlak olduğu ve mevcut sistemin “hasta merkezli” bir sağlık yaklaşımına evrileceği” vurgulandı. Konuşmasında “Sağlık verilerinin stratejik kaynaklar olarak kullanılarak, toplanan verilerden öğrenen bir sağlık sisteminin oluşturulmasının verimliliği ve etkinliği arttıracağı” belirtildi.

Yapay Zeka Teknolojilerine Ulusal ve Uluslararasında Yön Veriyoruz

En sık rastlanan Akciğer ve Meme Kanseri ile baş etmek için kanserde erken teşhise olanak sağlayan AKGÜN X-Eye Mammo, AKGÜN X-Eye Toraks ve AKGÜN X-Eye RibOut karar destek sistemlerini geliştirdik ve yurtiçi, yurtdışı müşterilerimizin kullanımına sunduk.

AKGÜN X-Eye Covid Karar Destek Sistemi Covid’le Mücadelede Yanınızda!

Covid-19 ile mücadelede erken teşhis hayati öneme sahiptir. AKGÜN X-Eye Covid Karar Destek Sistemi tam da bu amaç doğrultusunda erken ve doğru teşhis imkanı sunmak için geliştirilmiştir.