26 Kasım 2021 - Cuma


17-19 Kasım 2021 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen HIMSS Eurasia 2021 Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarına ana sponsor olarak katıldık.

Pandemi sonrası yeni normalde hibrit olarak gerçekleşen HIMSS Eurasia, dijital sağlık alanında tüm dünyadan sağlık profesyonellerini ağırladı. T.C. Sağlık Bakanlığı’nın desteği ile yurtiçi ve yurtdışından sağlık otoritelerine ev sahipliği yaptı. Etkinlik, katılımcıları inovasyona dayalı sağlık çözümleri ve en iyi IT uygulamaları ile buluşturdu. Bu kapsamda etkinlikte sağlık bilişim firmaları ile kamu, özel sektör sağlık yöneticileri ile akademisyen ve sağlık IT profesyonelleri bir araya geldi.

Açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte T.C. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA ve T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ ve birçok ülkenin Sağlık Bakanları konuşma yaptı. Bu kapsamda Azerbaycan Sağlık Bakanı Yardımcısı Elsever AGAYEV açılış konuşmasında “Azerbaycan’da sağlık sisteminin gelişmesine etkinliğin ana sponsoru AKGÜN’ün büyük katkıları olmuştur.” şeklinde ifade etti.

Sektörün Öncüsü AKGÜN, Türkiye’nin En Büyük Sağlık Fuarı HIMSS Eurasia’da

Stantlı katılım sağladığımız etkinlikte başta T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ ve Prof. Dr. Sebahattin AYDIN olmak üzere, birçok ülkenin Sağlık Bakanı ve çok sayıda sağlık profesyoneli standımızı ziyaret etti. Etkinlik kapsamında çok sayıda B2B görüşmeler de yapıldı.


 

Dijital Sağlık Çözümlerimizle HIMSS Eurasia’daydık

Türkiye’nin Sağlık Sisteminin Dijital Dönüşümünde Öncülük Yapmaya Devam Ediyoruz!
Standımızda dijital hastane çözümlerimiz, tele-sağlık, tele radyoloji akıllı sağlık uygulamalarımız, AKGÜN X-Eye Mammo, X-Eye Toraks, X-Eye Covid yapay zeka ürünlerimiz, iVital Yoğun Bakım Sistemimiz sergilendi.