15 Kasım 2022 - Salı


10-12 Kasım 2022 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen “HIMSS Eurasia 22 Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarına” ana sponsor olarak katıldık.

Sürekli değişen ve gelişen sağlık bilişimi alanında yeni uygulama ve gelişmelerin sunulduğu HIMSS Eurasia 22’de dijital hastane, e-sağlık, sağlıkta akıllı sistemler, yapay zeka ve ileri teknoloji uygulamaları sergilendi. HIMSS Eurasia fuar alanları, panelleri, eğitim toplantıları ve B2B görüşmeleri ile tüm sağlık profesyonellerini bir araya getirdi. Etkinlikte sağlık bilişim firmaları ile kamu, özel sektör profesyonellerini aynı çatı altındaydı.

Dijital Sağlık Çözümlerimizle, Türkiye’nin En Büyük Sağlık Fuarı HIMSS Eurasia’daydık.

Stantlı katılım sağladığımız etkinlikte başta T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ olmak üzere, birçok ülkenin Sağlık Bakanı ve çok sayıda sağlık profesyoneli standımızı ziyaret etti. Etkinlik kapsamında çok sayıda B2B görüşmeleri de yapıldı.

VR Gözlükle AKGÜN İleri Teknolojilerine Yolculuk

İlginin yoğun olduğu standımızda ziyaretçilerimiz VR gözlükle AKGÜN ürünlerimizi farklı bir deneyimle keşfetti.

Yapay Zeka Çözümlerimiz ile Çağı Yakalamakla Kalmayın, Çağın Ötesindeki Fırsatları da Bizimle Yakalayın!

Dijital hastane çözümlerimiz, tele-sağlık, tele radyoloji, akıllı sağlık uygulamalarımız, AKGÜN X-Eye Mammo, X-Eye Toraks, X-Eye Covid yapay zeka ürünlerimiz, iVital Yoğun Bakım Sistemimiz ve daha fazlası standımızda ziyaretçilerin ilgisini çekti.

«Dijital Hastane» & «Maske» Oyunumuzla Eğlenceli Dakikalar…

AKGÜN standımızda «Dijital Hastane» & «Maske» oyunumuzla ilgili yarışma düzenlendi. T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ’nin başlattığı yarışmamıza çok sayıda davetli katıldı. Oyun, sağlık profesyonellerinin ürünlerimizi hem daha yakından tanımasını hem de etkinliği daha eğlenceli hale getirmesini sağladı. Oyunda finalist olan ilk 3 yarışmacıya ödül verildi.

HIMSS Eurasia 22 Panellerine AKGÜN Damgasını Vurdu!

Sağlıklı gelecek için ileri teknolojik çözümler üreten AKGÜN, etkinliğin her 3 gününde de panellerde konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlik boyunca panellerde AKGÜN yöneticileri geleceğe ilişkin yapılan ve yapılması gerekenleri ortaya koydu.

Genel Müdürümüz Sn. Hakan KARATAŞ etkinliğin birinci günü "Tele Sağlık Yoluyla Değer Bazlı Sağlık Hizmeti Sağlamak" konulu panelde yer aldı.

Genel Müdür Yardımcımız Doç. Dr. İzzet Gökhan ÖZBİLGİN etkinliğin ikinci günü Büyük Sağlık Verilerinin Anonimizasyonu" konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Ahmet Hamdi ATALAY etkinliğin üçüncü günü "Dijitalleşme ile Sağlık Becerilerinin Gelişmesi ve Yeni Nesil Sağlık Bilincinin İnşası" konulu panelde panelistti.