27 Nisan 2016 - Çarşamba


IBM, 2016 VE SONRASININ MOBİL LİDERİ OLARAK AKGÜN’ Ü İŞARET ETTİ… 

AKGÜN Yazılım, IBM’in her yıl düzenliği ve birçok çözüm ortağının katıldığı 17 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilen IBM Çözüm Ortakları Toplantısı 2016’da “IBM 2015 Outstanding ISV Solutions” alanında geliştirmiş olduğu “AKGÜN Mobil Klinik Asistan” projesi ile ödül aldı.

AKGÜN Mobil Klinik Asistan ürünü, mobil teknoloji alanında uluslararasında kabul gördü ve dünyanın teknoloji ürünü olarak teknolojik araçlar kategorisinde hem dünyada hem de Türkiye’de ses getiren yeni teknoloji ürünü olmaya hak kazandı.

Şirketimiz adına ödül törenine; Satış ve Pazarlama Koordinatörü Gökmen Kuvvet ve Kalite ve Metod Geliştirme Koordinatörü Züleyha Akgün katıldılar.

Sabancı Müzesi The Seed Venue’de gerçekleştirilen etkinlikte 2015 yılının başarıları ödüllendirilirken, gelecek dönem ile ilgili olarak görüşler paylaşıldı. Watson ile başlayan kognitif dönemin iş dünyasını dönüştüreceği ve bu dönüşümün 2016 yılından başlayarak hem IBM Türkiye için hem de IBM Çözüm Ortakları için doğuracağı yeni iş stratejileri ve fırsatları incelendi.

Açılış;  IBM Ülke Genel Müdürü Isabel Cagigas Gomez – Kognitif Bilişimin Geleceği ve Önemi hakkında konuşması ile başladı ve  Küresel İş Ortakları Ülke Lideri Oral Turgay Tuntaş moderatörlüğünde devam etti.

Yeni dönem ile ilgili görüşlerin paylaşıldığı ve 2015 yılının başarılı projelerinin ödüllendirildiği toplantı, herkesin bir arada olduğu keyifli bir kokteyl ile son buldu.

Bu ödülü kazanmamızı sağlayan; başta projelerimizde bize güvenen ve bizimle ilerlemeyi tercih eden siz müşterilerimize, projelerimizin gelişmesinde katkıda bulunan çalışma arkadaşlarımıza ve IBM’e teşekkür ediyoruz.

AKGÜN Mobil Klinik Asistan Uygulaması; hasta başı tedavi uygulamaları ve sağlık süreçleri konusunda gerek hekim gerek hemşire için araç ve gereçlere mobil cihazlar üzerinden ulaşmayı sağlayan bir sistemdir. Uygulama sadece tablet değil, her boyutta  telefon için de optimize edilmiş ekran tasarımları ile sağlık ve tedavi ekibi için mekan bağımsız, ergonomik yapı, kullanım, bilgi güvenliği unsurlarını gözeten mobil deneyimi sağlamıştır. AKGÜN Mobil  Klinik Asistan Uygulaması; IOS, Android, Windows Phone gibi birçok farklı platform için uygun olarak hazırlanmıştır. Uygulamanın ve platformun sunduğu araçlar birleşerek sağlık kurumlarına özgü eksiksiz bir Kurumsal Mobil Uygulama oluşturulmuştur.

AKGÜN Mobil Klinik Asistan Uygulaması; 2. ve 3. basamak sağlık kurumları ve Kamu Hastaneler Birlikleri dahil geniş bir hedef kitleye hitap etmektedir. Geliştirilen projenin en önemli özelliklerinden biri ise; AKGÜN Mobil Klinik Asistan’ın Hastane Bilgi Yönetim Sistemi(HBYS) bağımsız olup her HBYS ile entegre olma kapasitesine sahip olmasıdır.