21 Şubat 2019 - Perşembe


İstanbul Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından 18-21 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen İTÜ Kariyer Zirvesi 2019 (İKZ’19)’a katıldık.

4 ayrı İTÜ yerleşkesi, 9 ayrı fakülte ve tüm bölümlerde gerçekleşen İKZ’19’da; Türkiye’nin önde gelen 137 firması ve insan kaynakları uzmanı, İTÜ öğrencileri ile çeşitli etkinliklerde bir araya geldi.

Kariyer Zirvesine firmamızı temsilen Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sayın Gökmen KUVVET katıldı. Zirve kapsamında Sn. Kuvvet firmamızın kurumsal yapısını, ulusal ve uluslararası kalite standartlarımızı, sektörel faaliyet alanlarımızı, başarılarımızı, sağlık ve bilişim çözümlerimizi anlatan sunum gerçekleştirdi.

“Yeteneğe Dokun” mottolu zirvede gençlerin AKGÜN Yazılım’a ilgisi büyüktü. Geleceğin mühendisleri ve mimarları ile buluştuğumuz Zirve’de, AKGÜN’ün bilişim sektöründeki faaliyetleri, ürünleri, sektördeki stratejik konumu ve başarıları hakkında gençlerle paylaşımlarda bulunuldu.

Bu tür faaliyetlerde, ülkemizin geleceğini şekillendirecek gençlerimize olan inancımızı ve umudumuzu pekiştirmekte, onlardan aldığımız gençlik aşısı ile de yeni ufuklar açacak enerji depolamaktayız.