27 Nisan 2023 - Perşembe


17-21 Nisan 2023 tarihleri arasında Chicago/Amerika’da düzenlenen HIMSS’23 Global Konferans ve Fuarına katıldık.

Dünyanın en prestijli sağlık teknolojileri fuarı HIMSS Global 2023’te standımızla yer aldık. Etkinliğe Firmamızdan Genel Müdürümüz, Genel Müdür Yardımcımız ve beraberindeki ekibimiz katıldı.

Sağlık bilişimi sektöründen uzman ve profesyonellerin ilgisinin yoğun olduğu standımızı T.C. Sağlık Bakan Yardımcımız Sn. Şuayip BİRİNCİ, T.C. Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdür Yardımcımız Sn. Şahin AYDIN ve ABD Chicago Başkonsolosumuz Engin TÜRESİN de ziyaret ettiler.

Etkinliğe Global Sağlık Çözümlerimizle İz Bıraktık

AKGÜN, uluslararası arenada ülkemizi temsil etmeye ve ileri teknolojileri ile sağlık sektörüne yön vermeye devam ediyor. Her yıl damgamızı vurduğumuz HIMSS Global’e bu yıl da uçtan uca anahtar teslim sağlık çözümlerimizle iz bıraktık.

Öncü Sağlık Çözümlerimizle Sağlığa Dijital Dokunuş

Standımızda Hastane Bilgi Yönetim Sistemi, iVital Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi, X-Eye Mammo Meme Kanseri Karar Destek Sistemi, X-Eye Toraks Akciğer Görüntülerinde Bilgisayar Destekli Tanı Sistemi, X-Eye RibOut Kemik Baskılama Sistemi, X-Eye Covid Karar Destek Sistemi, MobileANKA Mobil Uygulama Sistemi, Klinik Biyokimya Sürecinde Karar Destek Sistemi (BioBOT), Tele-Radyoloji ve Tele-Sağlık ürün ve çözümlerimiz sunuldu.

Gelecek AKGÜN ile Daha Güzel Olacak

Daha iyi bir gelecek için durmadan üretiyor, yenilikçi projelere öncülük ediyoruz. Geliştirdiğimiz inovatif çözümlerimizle tüm insanlığın hayatını kolaylaştırıyor ve değer katıyoruz. Yaptığı atılımlar ve geliştirdiği ürünlerle teknolojinin gücünü sağlık dünyasına kazandıran AKGÜN’le yarınlar daha sağlıklı olacak!