23 Ocak 2014 - Perşembe


Türkiye’ nin ilk Hastane Otomasyon Sistemini hayata geçiren AKGÜN, güçlü tarihi ürünlerine katmış olduğu yılların birikimi ve tecrübesiyle gerek hizmet verdiği hastane sayısı gerekse hizmet vermekte olduğu hastane büyüklükleriyle Sağlık Sektörünün lideridir. Türkiye’ de kurulduğu günden bugüne çeyrek asrı aşkın süredir en fazla sayıda kuruma hizmet veren Sağlık Bilişim firması AKGÜN’ dür. Ürün yelpazesi olarak bir kurumun tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek ürün çeşitliliği ve son teknoloji ile donatılmış ürünleriyle yurtdışında da önde gelen AKGÜN, “En Fazla Kuruma Hizmet Veren Sağlık Bilişim Firması” unvanını uzun yıllardır korumaktadır ve konumu gereği korumaya da devam edecektir.

Sektörün incisi AKGÜN, 500 personelden oluşan dev kadrosu ile kamu hastane birlikleri, devlet hastaneleri, aile hekimlikleri, üniversite hastaneleri, fakülte hastaneleri, belediyeler, ağız ve diş sağlığı merkezleri, özel hastaneler, eğitim-araştırma hastaneleri, göğüs hastalıkları hastaneleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleri, bakanlıklar ve diğerleri olmak üzere toplamda 403 kuruma hizmet vermektedir. Hastanelerimizin önemli bir kısmı da yurtdışında bulunmaktadır. Tüm ürünlerimiz çoklu dil desteğine sahiptir.
Bu sektörün büyüklüğüne ve vermiş olduğu hizmetlere layık olmak ve her geçen gün sürekli iyileşmek adına mevcut durumla yetinmeyen AKGÜN, standartlaşma konusunda yeni standartlara ve süreçlere aday olmaya devam etmektedir. Bu da AKGÜN’ ün sektör zirvesindeki konumunu desteklemektedir.

 

Sıra No Firma Adı
1. AKGÜN
2.
3.
4.
.
.
.
 
197.