16 Mayıs 2018 - Çarşamba


AKGÜN Grup Yönetim Başkanı Sayın Temel AKGÜN, Azerbaycan Şube’de yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi almak ve çalışma arkadaşlarımızı motive etmek amacıyla, Azerbaycan’ a bir ziyaret gerçekleştirdi.

AKGÜN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Temel AKGÜN verdiği demeçte, Azerbaycan’ın gelişen, hızla modernleşen ve öne koyduğu hedeflere doğru güvenle ilerleyen bir ülke olduğunu söyledi.

AKGÜN ile Türkiye ve Azerbaycan her alanda işbirliğini geliştirmeye devam ediyor. Ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan çok sayıda sertifika ve akreditasyona sahip AKGÜN Yazılım hem Türkiye’ de hem de Azerbaycan’da sağlık bilişimi sektörünün lideri konumundadır. AKGÜN Yazılım Azerbaycan’da geçen 11 yıl içinde 40’ın üzerinde hastaneyi otomasyona geçirmiştir.

Uzun yıllardır hem Türkiye’de hem de uluslararasında sağlık, eğitim, yerel yönetim, savunma, kamu ve özel sektör alanlarında full otomasyon gibi bilişim ve yazılım alanlarında birçok başarılı ürün ve çözümler geliştiren ve büyük ölçekli yazılım ve donanım projeleri yürüten AKGÜN, her zaman daha gelişmiş teknolojileri üretme noktasında öncü adımlar atıyor.

Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda 32 yıllık deneyimimiz ile her zaman müşteri memnuniyeti, en kaliteli satış ve hizmeti sunmak ilkelerimizin başında yer almaktadır.

Azerbaycan’da 11 yılı aşkın süreden beri faaliyet gösteren Firmamız devlet ve özel hastanelere sağlık sektöründe hastane bilgi sistemi, Laboratuvar Bilgi Sistemi, Radyoloji Bilgi Sistemi, Görüntü İşleme ve Arşivleme Sistemi(PACS), Merkezi Kan Bankası Projesi ve Sağlık Bakanlığı ile yapılan projeler alanında hizmet ve çözümlerini sunmaktadır.

Azerbaycan’da devam eden projelerimizde kullanılan çözümlerimize her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyoruz.

Sürekli geliştirilen çözümlerimiz ve her geçen gün zenginleşen içeriklerimizle küresel nitelikte olanı, uluslararası boyutta sunuyoruz.

32 yıllık teknoloji birikimi ve tecrübelerini Azerbaycan şube ile Azerbaycan pazarına taşıyan AKGÜN Grup; kurum ve kuruluşlara hız, verimlilik ve rekabet avantajı sağlayacak teknolojiler sunuyor.