28 Ağustos 2020 - Cuma


Türkiye’nin en büyük bilgi teknoloji şirketleri içerisinde, Sağlık Kategorisinin en büyüğü belirlendi ve birincilik ödülüne AKGÜN layık görüldü.

Türkiye’nin ve iş dünyasının her alanda gelişmesine önemli katkıları olan, bilişim teknolojilerini geliştiren ve çözüm sunan şirketlerin yer aldığı 2019 Türkiye Bilişim Sektörünün İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırmasının” sonuçları açıklandı. BT Haber, M2S ve Bilişim Zirvesinin ortak çalışmaları sonucu ortaya çıkan araştırmada AKGÜN “Sağlık Kategorisinde Birincilik” ödülüne layık görüldü.

AKGÜN Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Temel AKGÜN, ödül törenindeki konuşmasında dijitalleşmenin önemini vurgulayarak “Bütün dünyada sağlığın önemli olduğu ve Covid ile beraber bütün alt yapıların ve dijitalleşmenin gözden geçtiği bugünde Türkiye olarak biz de sınıfı geçtiğimizi görmüş oluyoruz. Sağlık bilişimi tarafında ödüllendirilmiş olmaktan çok mutluyuz.” dedi. Sayın AKGÜN, konuşmasının sonunda firma çalışanlarına, BT Haber Grubuna ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederek ödül alan tüm firmaları da tebrik etti.

Aldığımız ödül ile başarımız taçlandırılırken, geleceğe daha sağlam, güvenli, dinamik adımlarla ilerlediğimiz bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Dijital ortamda gerçekleştirilen tören, stantları ve panelleri ile gerçeğini aratmayacak bir atmosferde düzenlendi. Medeniyetlerin ilk adımı sayılan Göbeklitepe’den esinlenerek “Yine Anadolu’dan Doğacak” teması ile girişimci- yatırımcıların bir araya geldiği etkinlik, ilişkilerin gelişimi açısından da önemli bir platform oldu.