27 Mayıs 2022 - Cuma


22-25 Mayıs 2022 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen 16. Uluslararası Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresine Yaka Kartı Sponsoru olarak katıldık.

Bu yıl 16.’sı düzenlen ve ana teması “Sağlık sistemlerimizde kalite, akreditasyon ve hasta güvenliğinin yeniden yapılandırılması” olan etkinlikte sağlık sistemlerinde daha iyi, daha güçlü ve daha kaliteli sistemlerin nasıl olacağı Türkiye’den ve Dünyadan katılan sağlık profesyonelleri ile birlikte ele alındı.

Etkinlikte Ürün Yöneticimiz “Sağlık Bilgi Sistemlerinde Akreditasyonların Önemi ve AKGÜN Bilgisayar Destekli Tanı Uygulamaları” konulu sunum yaptı. Sunumda Sağlık Bilgi Sistemlerinde uygulanan akreditasyon ve kalite süreçlerinin sağlık hizmetlerinde sürdürebilirliği ve etkinliği açısından son derecede kritik öneme sahip olduğu vurgulandı. Ayrıca sunuda küresel ve ulusal toplum sağlık kalitesinin geliştirilmesinde ve etkinliğinin arttırılmasında bilgisayar destekli tanı sistemlerinin öneminden bahsedildi.

Kalite Yönetiminde Gelişmiş Standartlar AKGÜN’de

Küresel yapılanması ile iş birliği yaptığı kurumlara sorunsuz hizmet verme anlayışında olan AKGÜN, her alanda gelişmiş kalite yönetim sistemlerine sahiptir. İşinize değer katacak çözümlerimiz, sahip olduğumuz birçok ulusal ve uluslararası standart ve sertifikalar ile tescillidir. Türkiye’de birçok ilke imza atan AKGÜN, kalite ve sertifikasyon açısından da sektörün öncü şirketidir.

Sağlıklı Yarınlar AKGÜN ile Gelecek

Hayatlara dokunmak, sağlıklı yarınlar inşa etmek için çalışıyoruz. Sağlıklı yarınlar, AKGÜN ürün ve çözümleri ile güçlenecek…